Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwFaciliteitenbeheer en inspecties Interne diensten en operationele ondersteuning Asset Integrity Management Services

Gerelateerde links

Asset Integrity Management Services

Asset Integrity Management van SGS - uw productiemiddelen bedrijfsklaar houden door middel van een effectief asset-management programma dat betrouwbaarheid, technische integriteit, veiligheid en naleving van de regelgeving waarborgt.

Het waarborgen van de technische integriteit, veiligheid en betrouwbaarheid van uw installaties en apparatuur is een prioriteit. Stijgende bedrijfskosten en beperkte middelen maken de uitvoering van een volledig afdoend Asset Integrity programma echter tot een pittige uitdaging. Onze Asset Integrity Management service kan u helpen bij het onderhoud van uw productiemiddelen en bij het borgen van hun bedrijfsgeschiktheid, betrouwbaarheid, veiligheid en hun conformiteit met alle relevante regelgevingen.

Waarom gebruikmaken van de Asset Integrity Management services van SGS?

We helpen u:

 • Een effectief Asset Integrity programma samen te stellen, dat voldoet aan alle relevante voorschriften en veiligheidsnormen
 • De technische integriteit van uw productiemiddelen te verbeteren en risico's te identificeren en te elimineren
 • Uw productiemiddelen te onderhouden en hun bedrijfsgeschiktheid, veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen
 • De resterende levensduur van uw productiemiddelen te verlengen, op de meest betrouwbare, veilige en kosteneffectieve manier

Vertrouwd Asset Integrity Management van 's werelds leidende leverancier

Als 's werelds toonaangevende inspectie-, test-, verificatie- en certificeringsorganisatie bieden wij u ongeëvenaarde expertise, ervaring en middelen. Daarom zijn we over de hele wereld de eerste keuze van klanten die een effectief Asset Integrity Management-programma eisen.

Het maakt niet uit waar uw productiefaciliteit zich bevindt, wij dragen altijd een maatoplossing aan die aan uw behoeften voldoet. Met ervaren personeel en een wereldwijd bereik en helpen we u om al uw doelen wat betreft inspectie, engineering, gegevensbeheer en veiligheid te realiseren. 

Onze Asset Integrity Management programma's omvatten:

 • Ontwikkelingsmanagement
 • Implementatie
 • Gap-analyse

Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe onze diensten u kunnen helpen bij het implementeren en beheren van een volledig conform en effectief Asset Integrity Management programma.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen