Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwProjectbeheerIndustriële projecten in Rusland

Gerelateerde links

Industriële projecten in Rusland

De Regulatory Compliance diensten van SGS – helpen u de vergunningen te bemachtigen die u nodig hebt voor de realisatie van industriële projecten in Rusland.

Voordat u een industrieel project begint in Rusland, zoals de bouw van een fabriek of productiefaciliteit, moet u een aantal vergunningen in huis hebben voor engineering, bouw en andere technische activiteiten. U kunt daarom voor een project verschillende combinaties van vergunningen, certificaten, licenties en andere goedkeuringen benodigen alvorens u de desbetreffende industriële installaties in gebruik kunt stellen.

Het verkrijgen van de vergunningen die nodig zijn voor de implementatie van uw project, kan een ingewikkelde zaak zijn die coördinatie vereist met diverse landelijke en lokale overheden. Een groot investeringsproject kan bijvoorbeeld wel tot 500 vergunningsdocumenten vereisen.

Onze Regulatory Compliance diensten helpen u door die complexiteit heen te komen, zodat u alle vergunningen kunt verkrijgen, die u nodig hebt om industriële projecten in Rusland te realiseren.

Als 's werelds toonaangevende inspectie-, verificatie-, certificatie- en keuringsbedrijf bieden wij u een ongeëvenaarde ervaring met Russische normen. Hierdoor kunnen we u helpen de obstakels voor een eenvoudiger, veiliger aanpak van de uitvoering van uw project uit te weg te ruimen.

Onze Regulatory Compliance diensten voor industriële projecten in Rusland zijn:

  • Metrological Compliance Consultancy – helpt u begrijpen hoe u metrologische naleving realiseert op de meest kosteneffectieve manier 
  • Regulatory Compliance Projectmanagement – helpt u een volledige naleving van de regelgeving voor uw investeringsproject snel en kosteneffectief te realiseren

Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe onze Regulatory Compliance diensten u kunnen helpen bij het realiseren van industriële projecten in Rusland.

Stuur ons een e-mail
SGS Servicesfor Projects in RussiaRussian Projects with SGSLearn more about SGS services for industrial projects in Russia ...
Investments in RussiaInterviewInvestments in RussiaLearn more about SGS Regulatory Compliance Services for investment projects in Russia. ...
Our ContactsWorld-wideOur contactsContact our team in your country. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen