Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwProjectbeheerDiensten tijdens bouw

Gerelateerde links

Diensten tijdens bouw

Diensten van SGS tijdens de bouw – zorgen dat uw bouwproject wordt voltooid met de vereiste kwaliteit en volgens uw budget en tijdschema's.

Als u er zeker van wilt zijn dat uw bouwproject met succes wordt afgerond, is professionele supervisie essentieel. Onze diensten tijdens de bouw helpen u technische risico's te beperken, constructiefouten te voorkomen, budgetten onder controle te houden en het geplande schema nauwgezet te volgen. We kunnen u ook helpen ervoor te zorgen dat alle documenten, certificaten en verklaringen volledig ingevuld en correct afgegeven zijn.

Op basis van onze uitgebreide ervaring die alle aspecten van de bouw dekt, bieden we u de vaardigheden die nodig zijn om een geheel dekkende supervisie, inspectie en inbedrijfstelling te verzorgen voor alle projecttypen – ongeacht hun grootte of locatie.

Van inspectie, certificering, tests en controles tot en met het projectmanagement bieden we u de ervaring, deskundigheid en middelen die nodig zijn om uw project met succes te voltooien – waar dan ook ter wereld.

Om te bespreken hoe onze diensten u tijdens de bouw kunnen helpen voldoen aan alle relevante regels en normen en om het project op tijd en binnen budget af te ronden, neemt u vandaag nog contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen