Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentLucht, stof, lawaai, stank en trillingenGeluidscontrole

Gerelateerde links

Geluidscontrole

Verbeter de gezondheid en veiligheid van uw locatie met geluidsmetingsdiensten door SGS. Wij helpen u te voldoen aan de geluidsregels voor uw regio met oplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor uw bedrijf. Bel vandaag nog met ons team milieu-experts.

Geluid van uw industriële processen en machines kan schade aanrichten aan het gehoor van uw werknemers en kan leiden tot klachten van gemeenschappen en lokale overheden. Onze geaccrediteerde experts bieden u een geluidseffectbeoordeling en advies over de nieuwste technieken voor het reduceren en beheer van geluidsemissies.

Onze geluidsexperten zijn geaccrediteerd om de geluidsemissie van buitenmachines te testen (Europese Richtlijn EC/2000/14). We meten geluid op werkplekken, vliegroutes en transportroutes om te bepalen waar de eventuele probleemgebieden zich situeren.

Onder onze geluidsmetingsdiensten vallen:

 • Fabrieksbeoordelingen
 • Individuele productinspecties en -certificeringen
 • Laboratoriumtestdiensten
 • Kwaliteitscertificering en Europese conformiteitsmarkeringen (CE-markeringen) voor geluidsniveaus om aan te tonen dat u voldoet aan belangrijke gezondheids-, veiligheids- en milieuwetgeving
 • Technische assistentie en documentatie 
 • Managementcertificering

Geluidstestmetingen worden in driedimensionale modellen met kleurcodes weergegeven, waarin u de bronnen van het geluid kunt aflezen. Als uw geluidsemissies de limieten voor uw sector overschrijden, kan ons team experts de oorzaken zoeken en geschikte corrigerende maatregelen vaststellen.

Onze gedetailleerde documentatie bevat advies en innovatieve ideeën voor het verlagen van geluidsemissies. Een onderhoudsplan zorgt voor doorlopende naleving van geluidsregelgeving voor uw sector. Bel vandaag nog met ons geaccrediteerd team van geluidsexperts voor meer informatie.

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen