Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentLucht, stof, lawaai, stank en trillingenGeurmeting en -monitoring

Gerelateerde links

Geurmeting en -monitoring

De experts van SGS kunnen u helpen geuroverlast op te lossen en te voldoen aan de emissieregels voor uw industrie. Bel vandaag met ons team voor geurmeetdiensten voor een kosteneffectief plan.

Uw werkplek en -apparatuur kunnen verontreinigende geuremissies in de atmosfeer veroorzaken. Zelfs als ze niet gevaarlijk zijn, kunnen geuren hinderlijk zijn voor uw werknemers en werkplekken en gemeenschappen in de buurt. Om uw luchtkwaliteit te verbeteren en vervuiling onder controle te krijgen, moet u in uw milieubeheerplan een geurmonitoring opnemen.

SGS is pionier in de industrie op het gebied van milieumonitoring van de werkplek en industriële geuremissies. Onze milieukundige laboratoria zijn volledig geaccrediteerd voor het nemen van monsters en het meten van geurconcentraties aan de hand van dynamische olfactometrische analyses en chemische onderzoeken. Wij bieden u een volledige evaluatie van potentiële probleemgebieden met een reeks op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw werkplek.

Onze waaier aan diensten omvat systemen voor afvalwaterverwerking, afvalbeheer, veeteelt, de voedselindustrie, chemische diensten en de openbare sector.

Als uw branche limieten kent voor industriële geuren, kunnen onze experts samen met u een kosteneffectief plan ontwikkelen. Bel ons nu voor meer informatie over het verwijderen van geurvervuiling en voldoe aan de regels voor uw bedrijfssector.

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen