Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentLucht, stof, lawaai, stank en trillingenTrillingen-monitoring

Gerelateerde links

Trillingen-monitoring

Trillingen op uw locatie kunnen gevaarlijk zijn voor uw medewerkers en kunnen ook potentiële problemen voor aangrenzende bedrijven vormen. Bel het deskundige milieuteam van SGS vandaag nog voor trillingscontrole en analysediensten om uw activiteiten op locatie te verbeteren.

Trillingen op de fabriek en van apparatuur kunnen gevaarlijk zijn voor medewerkers, tot beschadiging van uw faciliteiten leiden of tot verlies van uw onderneming. Als u actief bent op een bouwterrein kunnen trillingen extreem gevaarlijk voor u en nabijgelegen ondernemingen en terreinen zijn. Via onze trillingscontrolediensten kunnen we de bron van eventuele zorgen identificeren en u helpen met innovatieve voorstellen om de situatie te verbeteren.

We voeren voortdurende controles van trillingsemissies uit bij bouwterreinen, industriële, spoorweg- en transportactiviteiten. Dankzij onze trillingsmetingen kunnen we verzekeren dat u voldoet aan de veiligheidsrichtlijnen en reguleringen voor uw industrietak. We kunnen u deskundig advies aanbieden voor maatregelen om uw activiteiten te verbeteren.

Trillingsmetingen worden gerapporteerd in kleurgecodeerde, driedimensionele modellen waarmee u de bronnen van uw problemen kunt herkennen. Onze gedetailleerde documentatie verstrekt u innovatieve voorstellen voor manieren om trillingen te verminderen volgens een plan dat speciaal voor uw behoeften is ontwikkeld. Bel ons deskundige team voor trillingscontrolediensten vandaag nog voor meer details.

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen