Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentKlimaatveranderingsdienstenEU ETS-controle voor de luchtvaartsector

Gerelateerde links

EU ETS-controle voor de luchtvaartsector

Voldoe aan uw verplichtingen volgens het EU emissiehandel systeem (ETS) voor de luchtvaart met SGS. Lees meer over onze verificatiediensten die speciaal ontwikkeld zijn voor de luchtvaartsector.

Vanaf 2012 is de luchtvaartsector opgenomen in het EU emissiehandel systeem (ETS). Als u vluchten uitvoert van, naar en binnen Europa, moet u voldoen aan wettelijke eisen van de EU-lidstaat waartoe u behoort.

Het voldoen aan deze eisen betekent gebruikmaken van een goedgekeurde methode voor het controleren van uw ton-kilometer- en CO2-uitstoot en het indienen van een geverifieerd rapport met uw gegevens.

Er worden gratis toelagen toegewezen, maar alleen als u de juiste basisgegevens hebt ingediend. Als u zich niet aan deze eisen houdt, kan u dat duur komen te staan, omdat iedere ton CO2 die wordt uitgestoten boven de gratis toelage jaarlijkse gekocht moet worden.

SGS wordt erkend als wereldleider op het gebied van de verificatie van de uitstoot van broeikasgassen. We werken aan honderden emissiereductieprojecten en broeikasgasonderzoeken per jaar, omvattend meer dan 450 installaties in de EU. Met onze ervaring bevinden we ons in een unieke positie om u te helpen bij de verificatie van uw ton-kilometer- en CO2-emissierapporten.

We hebben ook ervaring in het werken met luchtvaartoperators en we zijn lid van de International Air Transport Association (IATA). We hebben actief deelgenomen aan werkgroepen over de opname van de luchtvaart in de EU ETS die georganiseerd werden door de EU-commissie, het European Accreditation Forum (EA) en de International Emissions Trading Association (IETA).

We hebben een gedeelde verificatiedienst - met een initiële conformiteitsbeoordeling in het ene jaar en een definitieve gegevensverificatie in het volgende jaar voor de rapportagedeadlines. Op deze manier controleert u uw interne systemen vroegtijdig en wordt u geattendeerd op verbeteringsgebieden. Met behulp van de gegevens kunt u capaciteitsproblemen aanpakken en het risico op het niet toegewezen krijgen van gratis quota verkleinen.

Met meer dan 200 ervaren onderzoekers van broeikasgassen wereldwijd kunnen wij een verificatieteam opstellen dat past bij uw wensen, inclusief lokale onderzoeken over de hele wereld die het hoogste serviceniveau bieden en de reiskosten laag houden.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over EU ETS-controles voor de luchtvaart.

Stuur ons een e-mail
Biogenic EmissionsSGS Biogenic Emissions BrochureCalculating Biogenic CO2 Emissions - Biogenic Radiocarbon Testing from SGS ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen