Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentKlimaatveranderingsdienstenEU emissiehandel systeem (EU ETS)

Gerelateerde links

EU emissiehandel systeem (EU ETS)

Het opvolgen van de EU emissiehandel systeem (EU ETS) is eenvoudig met de klimaatveranderingsdiensten van SGS. Bel ons team vandaag nog voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen.

De EU emissiehandel systeem (EU ETS) is een verplicht programma, waaronder jaarlijks de uitstoot van broeikasgassen en andere gegevens gemeld moeten worden.

Onze teams bieden een volledige service met twee verificatieniveaus; basisverificatie en jaarlijkse verificatie, om te zorgen dat u voldoet aan de regels. Om u een vliegende start te bieden voor de rapportagevereisten, voeren we in de laatste twee kwartalen van het jaar een documentcontrole uit om vast te stellen in welke mate u voldoet aan de regels. 

We bekijken uw goedgekeurd monitoringplan en rapportagerichtlijnen om te zorgen dat ze zo efficiënt mogelijk zijn en alle huidige vereisten omvatten. We kunnen ook mogelijkheden voor verbetering aangeven en de relevante gegevens controleren, zodat dit in het volgende kwartaal klaar ligt voor gebruik.

Omdat het verificatieproces in delen gebeurt, is een vroege controle van uw interne systemen en een vroege waarschuwing voor verbeteringopportuniteiten mogelijk. Zo kunt u uw rapporten op tijd inleveren. Met de interim-gegevens die u ontvangt kunt u marktgerelateerde beslissingen nemen en hebt u tijd om problemen met de juiste oplossingen aan te pakken.

We werken met de juiste accreditatie om u wereldwijd betrouwbare en nauwkeurige verificatiediensten te bieden. Met kantoren en personeel met kennis van EU ETS in heel Europa weet u zeker dat u werkt met een lokaal team met uitgebreide kennis van de lokale wetgeving en de rapportagevereisten.

Bel vandaag nog met onze expert zodat u eenvoudiger kan voldoen aan de EU ETS-regels.

Stuur ons een e-mail
Biogenic EmissionsSGS Biogenic Emissions BrochureCalculating Biogenic CO2 Emissions - Biogenic Radiocarbon Testing from SGS ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen