Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentMilieubeoordeling & -beheer

Gerelateerde links

Milieubeoordeling en -beheer

Het milieu speelt een steeds belangrijkere rol bij alle dagelijkse activiteiten en heeft consequenties voor alle aspecten van de manier waarop wij in de huidige wereld zaken doen. Van organisaties wordt meer dan ooit tevoren verwacht dat ze zich duurzaam gedragen met behulp van verbeterde milieubeoordeling en -beheer.

Begrip van de milieu-effecten van uw activiteiten en strategisch beleid van kracht te maken om die effecten te beperken, is een essentieel element van een effectief duurzaamheidsplan. Toepassing van een integratieve benadering van milieuwetgeving en -reguleringen (zoals ISO 14001) toont aan dat u handelt conform de certificering van uw milieubeheersystemen, inclusief beheer van natuurlijke bronnen, de bepaling van strategisch beleid en aanpassingen aan klimaatverandering.

Onze effectbeoordeling, technische ondersteuning, training en auditdiensten zorgen ervoor dat uw milieubeoordeling en beheersystemen conform ISO 14001 zijn. Ons wereldwijde netwerk van specialisten weet hoe milieu-effecten beheerd moeten worden in alle bedrijfstakken en sectoren, waardoor u zich in uw bedrijfstak verder kunt ontwikkelen met de zekerheid die u nodig hebt.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen