Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentBodemMilieuboringen

Gerelateerde links

Milieuboringen

Omdat SGS gespecialiseerd ismilieuboringen, beschikken we over de nieuwste apparatuur en techieken om te kunnen voldoen aan uw projecteisen. Door onze technologische expertise en kennis van milieuwetgeving en -regels kunt u ervan op aan dat de oplossing voor milieuboringen voor uw project veilig is.

Omdat ieder boorproject een unieke context kent, beoordelen we uw project grondig en stellen een op maat gemaakte aanpak voor die voldoet aan uw eisen. Of u nu een klein gat of een peilput boort, bodemmonsters neemt of een windturbine in een oceaanbodem installeert, wij kunnen u helpen. Ons team zorgt ervoor dat uw project een succes is met verbeterde gezondheid- en veiligheidsomstandigheden en minder impact op het leefmilieu.

We hebben een groot en multidisciplinair kwaliteitsteam voor diensten inzake milieuboringen dat een dienstverlening van topkwaliteit biedt die aansluiten op uw vereisten. Onze apparatuur kan gebruikt worden in omgevingen met beperkte toegang (een ondergrondse put) of grotere gebieden (onder de zeebodem). Op basis van uw locatie en de gewenste resultaten, selecteren we de beste methoden, apparatuur en de beste mensen. Ons zeer ervaren team wordt úw team en combineert snelheid en veiligheid om de taak efficiënt en economisch uit te voeren.

Onze milieuboorploegen zijn goed opgeleid en houden zich aan de van toepassing zijnde industriële en milieuwetten en -regels. Omdat we goed op de hoogte blijven van de nieuwste wetgeving, nemen wij u en uw team die last uit handen. Om te zorgen dat u altijd voldoet aan gezondheids- en veiligheidswetgeving in uw industrie, hebben we een preventiesysteem opgezet en volgen al onze medewerkers regelmatig gezondheids- en veiligheidstrainingen.

Wij zijn trendsettend en stellen de normen inzake kwaliteit voor milieuboringen. We hebben ervaring in het beheer van duizenden projecten m.b.t. milieuboringen en kunnen dus bogen op een historiek van het realiseren van complexe uitdagingen met innovatieve oplossingen.

Onder onze belangrijkste boordiensten vallen:

 • stabiliseren van gebieden met een boorgat
 • afval verwijderen
 • het installeren van peilputten voor het meten van de kwaliteit van grondwater in situaties waarin vervuiling vermoed wordt of bekend is
 • installeren van onttrekkingsputten voor het wegpompen en behandelen van vervuild water
 • nemen van water-, bodem- en gasmonsters voor analyse
 • pomptesten
 • installatie van putten met meerdere toegangen voor het nemen van grondwatermonsters met nauwkeurig afgemeten intervallen voor onderzoeks- en saneringssystemen
 • buitenbedrijfstelling en afdichten van putten

Neem contact op met het milieuteam van SGS om te zorgen dat uw project een succes wordt.

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen