Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentAfval en product Analyse van afval

Gerelateerde links

Analyse van afval

Beheer uw water intelligent met water- en afvalwaterdiensten van SGS. Bel vandaag nog met ons afvalonderzoeksteam.

De productie van goederen of het leveren van diensten kan leiden tot restproducten of gevaarlijk afval dat correct moet worden verwijderd. Volgens wettelijke voorschriften betreffende zuiver water dienen bedrijven te voldoen aan de eisen voor zuiver water en dient men de lozing van afvalwater in waterlopen en rivieren te controleren.

Onze afvalanalyselaboratoria voeren verplichte analyses uit voor de garantie van waterkwaliteit en de controle van watervervuiling. We analyseren uw afvoersystemen en riolering en werken samen aan het implementeren van een praktische en kosteneffectieve oplossing voor uw afvalproblemen.

Al onze laboratoriumtesten worden uitgevoerd volgens erkende wereldwijde normen. Onder onze rigoreuze analyses vallen het testen op zuur, zwavel, cyanide en opgelost metaal.

We verstrekken u een certificaat als onafhankelijke verificatie dat uw afval verwerkt wordt conform de nieuwste gezondheids- en veiligheidsregels. En we kunnen de ballast van administratieve taken overnemen zoals het regelen van transportdocumenten en leververgunningen, indien nodig.

Samen met u bekijken we de beste ideeën voor afvalbeheer en bieden we vakkundig advies over een reeks opties voor vernietiging en ontsmetting. Onze oplossingen zijn milieuvriendelijk en we zijn voortdurend op zoek naar manieren om afval te reduceren en recycleren om toekomstige verontreiniging te beperken en te voorkomen.

Het is goed voor uw bedrijf om de hoeveelheid afval en schadelijke effecten op het milieu te reduceren. Een samenwerking met SGS kan uw milieudossier versterken door de ondersteuning van onze ervaring en technische kennis voor het effectief beheren van uw afval. Bel vandaag nog met ons team.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen