Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentAfval en product Beheer afgegraven grond

Gerelateerde links

Beheer afgegraven grond

Voor de veilige en legale afvoer van vervuilde grond neemt u contact op met SGS voor onze deskundige beheerdiensten voor afgegraven grond. Bel ons team vandaag nog voor de technische en wetenschappelijke ondersteuning die u voor deze opgave nodig heeft.

Tijdens ingenieurswerkzaamheden, sloop of nieuwbouw moet de daaruit resulterende afgegraven grond correct beheerd en verwijderd worden. Dit kan ingewikkeld zijn aangezien dergelijke grond vaak vervuild is door eerder industrieel gebruik van het terrein.

Ons team voor beheer van afgegraven grond kan u de benodigde deskundigheid bieden.

Wij leveren technische en wetenschappelijke ondersteuning, door bodemmonsters op locatie te nemen op basis van de uitgravingsdiepte en het volume. Analyse in onze gecertificeerde laboratoria levert ons de resultaten die nodig zijn om de locatie te beoordelen en de beste technieken aan te bevelen voor verwijdering van, het toekennen van een waarde aan, of een valorisatie te doen van de afgegraven grond. Valorisatie maakt het mogelijk overvloedige grond af te voeren tegen de laagst mogelijke kosten, waarbij relevante wetgeving wordt opgevolgd.

Wij stellen zeker dat uw locatie voldoet aan alle benodigde vereiste reguleringen voor de veilige afvoer van de afgegraven grond en leveren administratieve ondersteuning met de vereiste documentatie.

Bel ons vandaag om meer te ontdekken over de implementatie van een beheersplan voor afgegraven materialen dat specifiek past bij uw behoeften.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen