Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentAfval en product Subsidentiemonitoring

Gerelateerde links

Subsidentiemonitoring

Bij stortplaatsen kan het risico op subsidentie van afval optreden SGS biedt geaccrediteerde subsidentiemonitoring om te zorgen dat uw locatie veilig is voor de toekomst. Bel ons vandaag.

Stortplaatsen kunnen complex zijn en behoeven voortdurend toezicht om productieve en veilige activiteiten te garanderen. Verdichting van stortplaatsen is een voortdurend risico. Tenzij de juiste ondersteuningssystemen gebruikt worden, kan het verplaatsen van vast afval en ondergrondse gasemissie zorgen voor structurele instorting. Het bouwen op een dergelijke locatie kan gevaarlijk zijn, en er is een volledige risicobeoordeling nodig om deze geschikt te maken voor toekomstige bebouwing. Ons experts werken samen met u om te zorgen dat u alle benodigde informatie hebt om te voldoen aan regelgevende eisen en de meest passende bouwplannen kunt ontwikkelen.

Onder onze dienstverlening valt:

 • installeren van piezometers voor het controleren van percolaat
 • monitoren van biogas (methaan en andere gassen)
 • lucht- en geurmetingen
 • monstername van oppervlaktewater om verontreinigingsniveaus vast te stellen

Om uw locatie te beschermen en dure retroactieve reinigingsactiviteiten te voorkomen, hebt u een gedetailleerd plan nodig dat is opgesteld door experts op dit gebied. Onze geaccrediteerde milieuteams werken samen met u als ideale onafhankelijke auditor en adviseur. Er bestaan vele technieken en innovatieve ideeën die we samen kunnen bekijken om in te passen in uw plannen voor nu en de toekomst. Bel vandaag nog met ons team van deskundigen.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen