Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentAfval en product Afvalverwerking

Gerelateerde links

Afvalverwerking

Met afvalverwerkingsbeheer van SGS wordt uw afval geanalyseerd en verpakt voor geschikte opslag. Bel vandaag nog met ons team van afvalverwerkingsexperts voor meer informatie.

Voor uw afval aan de reis naar behandeling en verwerking begint, moet het passend opgeslagen worden volgens regels die gelden voor de bestanddelen. Onze afvalverwerkingsteams hebben ervaring in alle industrieën in het ontwikkelen van een opslagoplossing die aansluit op uw producten. We hebben de laatste kennis van alle nieuwste milieustandaarden en -beperkingen. U kunt zich richten op uw kernactiviteiten, in de wetenschap dat de administratie en het beheer van uw afvalverwerkingsdiensten in goede handen zijn.

Onze milieucentra hebben opslagcapaciteit en vergunningen om gevaarlijk afval te verwerken. We controleren de inhoud van uw afval, verpakken het en slaan het op voor transport, verwerking en recycling of veilige vernietiging. De definitieve verwerkingsfaciliteiten worden geselecteerd op basis van de samenstelling van uw afval. Het dossierbeheersysteem maakt gebruik van online Material Safety Data Sheets (MSDS) (veiligheidsinformatiebladen) voor nauwkeurige rapporten en voor het aantonen dat uw activiteiten voldoen aan de milieu-, veiligheids- en gezondheidsbepalingen.

Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met nationale en internationale voorschriften. Wij helpen u te voldoen aan de wetgeving die geldt voor uw industriesector. We verstrekken ook certificaten als bewijs dat uw afval gecontroleerd en opgeslagen is op milieuvriendelijke wijze. Dit betekent dat het snel afgewerkt kan worden, zodat onderdelen effectief gerecycleerd of vernietigd kunnen worden.

Bel vandaag nog met ons milieumanagementteam voor een veilige oplossing voor uw afvalverwerkingsbehoeften.

Stuur ons een e-mail
Waste ManagementSGS Waste Management Services LeafletIndustrial waste disposal - Advice and Management ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen