Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentWaterOppervlaktewateronderzoeken

Gerelateerde links

Oppervlaktewateronderzoeken

Oppervlaktewateronderzoeken door SGS bieden u waterkwaliteitstests en -analyses zodat u zeker weet dat u het beste uit uw waardevolle bronnen haalt. Bel ons geaccrediteerde team voor meer informatie.

Water van goede kwaliteit is essentieel, of u het water nu gebruikt voor overleven en gezondheid, of voor koeling en productieprocessen. !! Zin niet begrijpelijk!! Oppervlaktewater dat van invloed kan zijn op uw bedrijf omvat water voor drinken en irrigatie, zeewater en stromen en rivieren, die eventueel gebruikt zijn voor afvoer en dumpen van afval. Alle oppervlaktewaterbronnen moeten op kwaliteit geanalyseerd worden. En voor sommige bronnen kunnen verplichte wettelijke controles nodig zijn.

Onze mobiele wateronderzoekslaboratoria kunnen naar iedere locatie reizen voor het snel uitvoeren van wateranalyses. We analyseren de samenstelling van uw water door te kijken naar de chemische, biochemische en microbiologische eigenschappen. Met behulp van apparatuur van topklasse en specialistische computersoftware kunnen we de resultaten duidelijk illustreren om u te laten zien welke verontreinigde zones aangepakt moeten worden.

Ons team heeft een reputatie voor het afleveren van kwalitatieve wateronderzoeksprojecten, inclusief het controleren van de kwaliteit van zeewater bij marineonderzoeken en het onderzoeken van het drinkwater in grote steden. Onze laboratoria zijn geaccrediteerd conform nationale en internationale kwaliteitsnormen en worden erkend door de bevoegde overheidsinstanties. We werken alleen maar met de nieuwste veiligheidsnormen.

Onze brede reeks laboratoriumtesten kunnen gebruikt worden ter voorbereiding op milieu-audits en impactsonderzoeken. De analyses ondersteunen de ontwikkeling van een waterbeheersplan dat aansluit op uw wensen. We kunnen u ook helpen afvalwaterproblemen op te lossen. Om te voldoen aan de overheidsvoorschriften voor water, kunt u gebruikmaken van onze rapporten om aan te tonen dat voldaan is aan alle verplichte normen.

Laat 's werelds meest toonaangevende inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf voor u aan de slag gaan. Bel ons vandaag nog en zorg dat uw waterbronnen veilig en economisch gebruikt worden voor de toekomst.

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen