Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuEnvironmentWaterWatervoetafdrukcontrole

Gerelateerde links

Watervoetafdrukcontrole

De watervoetafdruk van een organisatie, of de hoeveelheid water direct of indirect wordt gebruikt, plus wat wat er met dit water gebeurt, is iets wat belangengroepen, consumenten en tal van internationale organisaties steeds meer zorgen baart. Om aan die bezorgdheid tegemoet te komen werd de nieuwe ISO 14046-norm voor de watervoetafdruk in het leven geroepen. Met een watervoetafdrukcontrole en watervoetafdruktraining van SGS laat u zien dat u dit innovatieve waterrentmeesterschap ter harte neemt.

Tot de invoering van ISO 14046 bestonden er nog geen internationale normen voor waterge- en verbruik. Met behulp van diverse technieken hebben organisaties gegevens met betrekking tot het gebruik/verbruik van water verzameld ten behoeve van milieurapporten of productverpakkingen en -documentatie. ISO 14046 omvat naast consistente methoden en instrumenten voor het meten van waterverbruik ook beheersystemen en aanbevolen processen en praktijken voor de industrie.

Een ISP 14046-controle van SGS bestaat onder meer uit een uitgebreide analyse van uw waterverbruik en uw waterbeheersysteem. Zo controleren wij of uw organisatie aan de eisen van ISO 14046 voldoet. Door SGS als partner voor het controleren van uw watervoetafdruk te kiezen, profiteert u van onze wereldwijde reputatie als vooraanstaande aanbieder van audits en certificeringen volgens tal van internationale normen en standaards. De auditors van SGS kennen deze normen en standaards als geen ander. Zij kunnen u feedback over uw waterverbruik geven en aanbevelingen doen om uw organisatie aan ISO 14046 te laten voldoen.

Met een watervoetafdrukcontrole volgens ISO 14046 van SGS toont u aan dat u deze nieuwe norm accepteert en hebt u zo een streepje voor op uw concurrenten. Neem contact op met SGS voor meer informatie over de ontwikkeling van ISO 14046 en de controleprocedure.

Stuur ons een e-mail
ISO 14001Certification BrochureISO 14001 Certification BrochureDemonstrate your Environmental Responsibility (PDF 223KB) ...
GHG InventoriesWhite PaperWhite Paper: GHG InventoriesGreenhouse Gas Inventory Verification Requirements ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen