Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuGezondheid & veiligheid Gezondheids-, veiligheids- & milieubeheer

Gerelateerde links

Gezondheids-, veiligheids- en milieubeheer

Gezondheids-, veiligheids- en milieuzaken zijn van groot belang voor elk bedrijf, ongeacht in welke sector of industrie. Om wereldwijd zaken te doen en deel uit te maken van wereldwijde aanvoerketens is het noodzakelijk dat uw gezondheids-, veiligheids- en milieumanagement nauwgezet gecontroleerd wordt en voldoet aan alle wettelijke voorschriften en wereldwijde best-practice, inclusief OHSAS 18001- en ISO 14001-certificering.

Ons netwerk van ervaren auditors controleert en certificeert uw gezondheids-, veiligheids- en milieumanagementsystemen en verschaft tevens training die uw medewerkers in staat stelt om de nieuwste werkmethoden in kwaliteitsbeheer toe te passen en om gezondheids-, veiligheids- en milieuinitiatieven te ondersteunen.

SGS beschikt over een wereldwijd netwerk van deskundigen dat klaar staat om u bij te staan met duidelijke en onpartijdige risicobeoordelingen van uw processen en uw organisatie. Hierdoor kunnen u en uw medewerkers zich volledig concentreren op het onderhouden en verbeteren van uw veiligheids- en milieumanagement. Vanuit onze wereldwijde professionele faciliteiten bieden wij multidisciplinaire oplossingen die wetenschappelijke en technologische inzichten in beschouwing nemen, alsmede de laatste ontwikkelingen op het gebied van maatschappelijk en economisch beleid.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen