Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuGezondheid & veiligheid Arbeids- en industriële hygiëneElectromagnetic Field Monitoring

Gerelateerde links

Monitoring van elektromagnetische velden

Uw werkplek kan een potentiële bron van elektromagnetische velden zijn, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Om ervoor te zorgen dat u in een veilige werkomgeving werkt, neemt u contact op met SGS voor een beoordeling van de bewaking van elektromagnetische velden. 

Elektromagnetische straling wordt door diverse bronnen op uw vestigingslocatie opgewekt; van de lage frequentie van radio's, GSM-stations en barcodelezers tot de hoge frequentie van toepassingen zoals röntgenapparatuur. De gezondheidsrisico's die elektromagnetische velden veroorzaken, staan in verband met de intensiteit van het veld.

Om de potentiële risico's in uw vestiging te beoordelen, voeren we ter plaatse elektromagnetische monitoring-onderzoeken uit. Wij leveren uitgebreide rapportage, met inbegrip van monitoringanalyse en specifieke aanbevelingen om te voldoen aan vereiste reguleringen voor uw vestiging.

Onze deskundigen maken gebruik van specifieke softwarepakketten per vestiging om de uitwerking van elektromagnetische velden in kaart te brengen en tegemoet te komen aan uw zakelijke wensen. Onze elektromagnetische analyse wordt uitgevoerd conform internationale normen en richtlijnen.

Om uw werkomgeving te verbeteren, kunt u vandaag nog contact opnemen voor een beoordeling door onze specialisten voor monitoring van elektromagnetische velden.

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen