Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuGezondheid & veiligheid Arbeids- en industriële hygiëneVoedselhygiënetraining

Gerelateerde links

Voedselhygiënetraining

De Voedselhygiënetrainingsdiensten van SGS verzekeren dat uw organisatie de industriereguleringen voor voedselhygiëne naleeft. Onze hygiëne- en voedselveiligheidstraining minimaliseert de kans op voedselbesmetting of voedselvergiftiging en beschermt zowel de consument als uw reputatie.

In samenwerking met Highfield, een internationale leverancier van trainingsmaterialen over voedselveiligheid, bieden wij training voor voedselverwerkers, retailers, restaurants, caterers en verscheidene organisaties betrokken bij de voedselleveringsketen. Als uw bedrijf tot deze categorie behoort, dan bent u wettelijk tot het volgende verplicht:

 • De invoering van een voedselveiligheidsbeheersysteem
 • Ervoor zorgen dat alle personeelsleden gepaste cursussen volgen in voedselhygiëne
 • Correcte voedselhygiënenormen naleven 

Wij geven een hygiënecertificaat voor voedselveiligheid uit aan degenen die onze cursussen voltooien. Deze cursussen zijn georganiseerd op drie trainingsniveaus:

 • Niveau 1: De cursussen zijn bedoeld voor voedselverwerkers met een laag risico, die niet in direct contact komen met het voedsel (bijv. barpersoneel, obers, keukenhulp)
 • Niveau 2: Cursussen bedoeld voor voedselverwerkers met een hoog risico, die in direct contact komen met het voedsel, of die verantwoordelijk zijn voor een cruciaal controlepunt, zoals aangegeven door de Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) van uw bedrijf:
 • Niveau 3: Cursussen bedoeld voor de mensen die een toezichthoudende of managementpositie hebben, die verantwoordelijk zijn voor voedselverwerkingspersoneel.

Het trainen van uw personeel en managers in best practices voor hygiëne is een belangrijke stap om een cultuur van voedselveiligheid te ontwikkelen. Als u dit niet doet, wordt het risico op voedselbesmetting en het gevaar voor de publieke gezondheid groter. Dit kan dan weer leiden tot ontevreden klanten, mogelijk enorme juridische kosten en het verlies van uw goede reputatie en marktaandeel.

Neem nu contact op met SGS om te ontdekken hoe onze voedselhygiënetraining u kan helpen deze problemen te vermijden, wettelijke conformiteit te garanderen en consumenten te beschermen.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen