Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuGezondheid & veiligheid Arbeids- en industriële hygiëneIndoor Air Quality (IAQ) (binnenluchtkwaliteit)

Gerelateerde links

Indoor Air Quality (IAQ) (binnenluchtkwaliteit)

Een goede luchtkwaliteit binnen verbetert het persoonlijke welzijn en de gezondheid van uw werknemers. Er bestaat dus geen twijfel dat gebouwen met een goede luchtkwaliteit productievere werkplekken zijn. SGS biedt een dienstverlening inzake de binnenluchtkwaliteit die u de wetenschap biedt dat u uw mensen een gezonde en veilige werkomgeving biedt.

We kunnen een beoordeling van de lbinnenuchtkwaliteit uitvoeren die de basis vormt van een goed beheer van alle aspecten van uw werkplek. Wij hebben oplossingen voor de gehele levensduur van uw pand; van ideeën voor bouwontwerpen tot technieken voor veilige en milieuvriendelijke afbraak van het pand.

Tijdens ons leven brengen we tienduizenden uren op ons werk door. Een slechte luchtkwaliteit kan enorme gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals allergieën en aandoeningen van de luchtwegen. En zelfs minder ernstige aandoeningen, zoals hoofdpijn en geïrriteerde ogen kunnen tot ongemakken en afleiding leiden, wat uiteindelijk aanleiding kan geven tot een verminderde productiviteit. Als u een meer proactieve aanpak van uw milieumanagement wenst om een concurrentievoordeel te realiseren, dan kunnen wij u helpen met innovatieve oplossingen die passen bij uw werkomstandigheden.

De kwaliteit van de binnenlucht draait om het regelen van het klimaat, de ventilatie en de vochtigheid. We voeren grondige inspecties uit van uw verwarmings- en airconditioningsystemen. We voeren ventilatie-inspecties en plaatselijke metingen uit op allergenen, ozon, asbest en andere gevaarlijke substanties. De kwaliteit van uw watertoevoer wordt getest, voornamelijk om verontreiniging uit te sluiten die kan leiden tot de veteranenziekte. We kunnen ook geluidsniveaus, trillingen en lichtintensiteit meten.

We bieden betrouwbare en becijferde gegevens en een zeer geavanceerd en kosteneffectief certificeringsproces. Als u meerdere locaties beheert, kunt u met onze controletechnieken voor de lange termijn correctieve acties standaardiseren binnen verschillende locaties en zo uw operationele kosten verlagen. Als u moet voldoen aan relevante wetten, kunnen wij dat voor u verzorgen.

Aan de hand van onze documentatie kunt u het milieubeheer tot een duurzaam onderdeel van uw reguliere activiteiten maken. Neem vandaag nog contact met ons om en bespreek hoe eenvoudig het is uw werkomstandigheden te veranderen en een omgeving te creëren waar u en uw mensen tijdens drukke perioden goed kunnen presteren.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen