Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuGezondheid & veiligheid Arbeids- en industriële hygiëneBodemgasmonitoring

Gerelateerde links

Bodemgasmonitoring

Het uitvoeren van veldmetingen bodemgas stelt ons in staat snel te beoordelen of uw locatie verontreinigd is. De vervuilingsbron kan getraceerd worden en een bodemherstelprogramma kan dienovereenkomstig beoordeeld en geïmplementeerd worden. Neem vandaag nog contact op met de bodemgasmonitoringdiensten van SGS voor een actieplan.

Wij bieden u een volledig hydrogeologisch rapport aan, waarbij rekening gehouden wordt met alle omringende grondstukken en waterbronnen Dit verhindert interferentie met monsterneming en levert nauwkeurige resultaten op. Het toont eveneens aan waar verontreinigende stoffen in de bodem van uw locatie kunnen doorsijpelen naar grondwatervoorraden.
Onze methodiek maakt eerder gebruik van sondes dan van boren om bodemstoringen tot een minimum te beperken. De processen zijn snel en voordelig. Ze stellen u in staat uw dagelijkse werkzaamheden voort te zetten zonder dure bedrijfsstoringen.


Als het meest toonaangevende inspectiebedrijf ter wereld zijn wij uw ideale, onafhankelijke partner. Het is ons doel de concurrentiepositie van uw onderneming te behouden met innovatieve en duurzame oplossingen. Neem vandaag nog contact op met ons geaccrediteerde team en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

 

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen