Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuOperationele veiligheidVeiligheidsonderzoeken

Gerelateerde links

Veiligheidsonderzoeken

Onze teams kunnen milieuveiligheidsonderzoeken uitvoeren om te helpen bij vereiste wetgeving en het minimaliseren van de risico's met betrekking tot zware ongevallen. Bel vandaag nog met ons team van deskundigen.

Wij voeren milieuveiligheidsonderzoeken uit die voldoen aan wettelijk voorgeschreven eisen met het oog op minimalisatie van risico's van zware ongevallen. Wij kunnen helpen te voldoen aan de vereiste regelgeving of een eigen zelf ontworpen systeem in te voeren voor uw gemoedsrust. U zult er zeker van zijn dat op uw locatie gewerkt wordt in overeenstemming met regelgeving, waarbij personeel en milieu beschermd worden.

Succesvolle ondernemingen hebben een proactieve benadering van hun faciliteiten en milieuveiligheidsbeheer. Iedereen zal het er mee eens zijn dat het veiliger en voordeliger is om milieugevaren te vermijden dan te moeten omgaan met de gevolgen van een incident. Bovendien worden faciliteiten die potentiële milieu- en veiligheidsrisico's inhouden verplicht tot een groot aantal veiligheidsrapporten en risicobeoordelingen.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van veiligheidsonderzoeken en onderzoeken een reeks van werkplekscenario's voor verschillende markten. Ons team van geregisteerde veiligheidsexperts kan uw werkplek analyseren en een veiligheidsplan opstellen dat bij uw situatie past.

Onze beoordeling omvat een compleet overzicht van uw installatie en apparatuur. We bekijken de architectuur, bouwkunde, technische kantoren en administratiesystemen. We kunnen ook werken voor faciliteiten met meerdere huurders en voorzien in onderzoeken voor verzekeringen, inspectieorganen en gezondheids- en veiligheidsinstellingen.

We leveren risicobeoordelingen en noodplanning samen met de benodigde veiligheidsonderzoeken die nodig zijn om compliance met nationale en internationale wetgeving te garanderen. We kunnen u ook helpen met de training van personeel en uw veiligheidsinrichtingen en -procedures beoordelen. We voeren ook kwantitatieve risicoanalyse uit voor het ontwerp van uw installatie.

Als u niet zeker bent of een complete milieuveiligheidsanalyse uitgevoerd dient te worden, hebben we een reeks online tools voor u om zelf een eerste beoordeling uit te voeren:

 • benchmark tool veiligheidsinformatiebladen (SGS)
 • veiligheidscontrole windturbines
 • Controleer of wetgeving voor de beheersing van het risico op grote ongevallen en gevaarlijke stoffen op u van toepassing is

Bescherm uw medewerkers, uw faciliteit en het milieu. Bel ons vandaag nog om uw milieuveiligheidsonderzoek te organiseren.

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen