Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuProductveiligheid

Gerelateerde links

Productveiligheid

Welke producten u ook vervaardigt, vooropstaat dat ze veilig moeten zijn. Zeker stellen dat uw producten voldoen aan de regels en voorschriften voor productveiligheid en geen gevaarlijke substanties bevatten, is essentieel om ze in een toeleveringsketen of op de markt te kunnen brengen. In de handel moet u vaak kunnen aantonen dat uw product aan de normen en regels voldoet en veilig is en het niet kunnen overleggen van de juiste test-, controle- en certificeringsbewijzen kan ter plaatse leiden tot vertragingen en soms zelfs uw winst schaden.

Bij SGS weten we dat u productveiligheid nodig hebt die gegarandeerd wordt door een onafhankelijke, onpartijdige derde. Wij testen uw product en uw productieprocessen en gebruiken ons internationale netwerk van laboratoriumfaciliteiten om u de nodige controle te leveren. Wij bieden directe, professionele dienstverlening met een mate van transparantie die u verzekert dat uw producten voldoen aan bestaande regels en reguleringen.

Onze gespecialiseerde veiligheidsteams zijn overal ter wereld gesitueerd en hebben ervaring in elke bedrijfstak en sector zodat zij u kunnen voorzien van diensten waarop u kunt vertrouwen om ervoor te zorgen dat uw product voldoet aan de vereiste veiligheidsreguleringen.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen