Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuKwaliteitKwaliteitsmanagementsystemen

Gerelateerde links

Kwaliteitsmanagementsystemen

Waarborging van de kwaliteit van uw diensten en producten is essentieel om uw klanten aan u te binden, in welke industrie of sector u ook actief bent. Bovendien moet uw organisatie betrouwbaar en duurzaam diensten en producten kunnen blijven leveren om haar marktaandeel te behouden en te vergroten. Wij van SGS weten dat kwaliteitsmanagement een continu proces is en na invoering moet worden onderhouden en verder verbeterd. In welke sector of industrie u ook actief bent, uw bedrijf zal zeker profiteren van een kwaliteitsmanagementsysteem dat u conformeert aan de internationale normen.

Wij verzorgen audits, certificeringen en trainingen voor managementsystemen zoals ISO 9001 en speciale trainingen in het toepassen van Lean-technieken om uw operaties te perfectioneren en de stroom van producten en diensten van begin tot eind in een waardestroom te optimaliseren.

Wij beschikken over het grootste netwerk van hoogst bekwame en ervaren auditors en trainers ter wereld. Wij zorgen voor een heldere evaluatie van uw kwaliteitsmanagementsystemen, zodat u en uw medewerkers continu aan de verbetering en de prestaties daarvan kunnen blijven werken.

SGS academy: Transforming people and businesses

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen