Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuRisicobeoordeling en -beheer Risicobeoordeling voor ecosystemen & biotopen

Gerelateerde links

Risisocobeoordeling voor ecosystemen en biotopen

Om efficiënter te kunnen opereren met zo weinig mogelijk schade aan het milieu en aan ecosystemen kan SGS een ecosysteem- en biotooprisicobeoordeling voor u verzorgen. Neem vandaag nog contact op met ons ervaren team voor een bij uw project passend actieplan.

De productie van biobrandstof kan gunstig zijn voor het milieu, maar kan ook de duurzaamheid elders in gevaar brengen. Biobrandstoffen dragen bij aan het terugdringen van koolstof- en zwaveldioxideuitstoot. De vestiging van nieuwe plantages kan echter ook plaatselijke ecosystemen aantasten Om het verbouwen van nieuwe gewassen tot een succes te maken, moeten bestaande productieprocessen en infrastructuren daarom soms worden aangepast. Deze nieuwe gewassen moeten bovendien duurzaam zijn, willen ze de gemeenschappen die ze verbouwen ten goede komen.

Onze ecologische risicobeoordelingen houden rekening met deze belangrijke factoren en zijn geheel gericht op het beschermen van de kwetsbare ecosystemen om uw locatie heen. Door de gebieden die met verandering – nieuwe zaden en gewassen, chemicaliën en kunstmest – te maken krijgen te bestuderen en gebruik te maken van computermapping kunnen we de mogelijke consequenties voor de plaatselijke ecosystemen beoordelen.

Ook onderzoeken we de mogelijke uitwerking op de volksgezondheid en de grondwaterbronnen.

Dankzij een gedegen inschatting van alle risico's kunnen onze ervaren teams aangeven welke corrigerende maatregelen u eventueel moet treffen om uw locatie tot een succes te maken, met inachtneming van alle regels en voorschriften. Bel ons vandaag nog en denk na over de voorgestelde oplossingen voordat uw project begint.

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen