Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuRisicobeoordeling en -beheer Risicoëvaluatie grondwatervoorraden

Gerelateerde links

Risicoëvaluatie grondwatervoorraden

Een risicoëvaluatie grondwatervoorraden van SGS helpt u de risico's op waterverontreiniging op uw locatie te beperken. Neem vandaag nog contact op met ons ervaren team voor een actieplan om uw waardevolle watervoorraden te beschermen.

Grondwatervoorraden zijn waardevol voor uw onderneming en moeten worden beschermd. Ze kunnen verontreinigd worden door uw productieprocessen en uitrusting. Door de natuurlijke beweging van de grondwaterspiegel kan verontreiniging naar belendende gemeenschappen verspreid worden en schade aan ecosystemen of de volksgezondheid veroorzaken.

Wij beoordelen uw grondwater door de migratiesnelheid van geïdentificeerde verontreinigende stoffen op uw productielocatie te onderzoeken. Met behulp van diverse software en grondwatermodellen maken we risicogebieden zichtbaar zodat u kunt zien welke voorzorgsmaatregelen noodzakelijk zijn.

Onze risicobeoordeling grondwater maakt gebruik van de nieuwste computertechnologie en grondwatermodellering om waterstromen en afwatering te simuleren en te reageren op de mogelijke verspreiding van een verontreiniging. We kunnen tevens onderzoeken welk potentieel effect uw operaties op plaatselijke ecosystemen en de volksgezondheid hebben.
Dankzij een gedegen inschatting van alle risico's kunnen onze ervaren teams aangeven welke corrigerende maatregelen u eventueel moet treffen om uw locatie tot een succes te maken, met inachtneming van alle regels en voorschriften.

Bel ons vandaag nog en begin oplossingen te zoeken voor de bescherming van uw grondwatervoorraden.

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen