Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuRisicobeoordeling en -beheer VeiligheidsmanagementC-TPAT audits

Gerelateerde links

C-TPAT audits

De toenemende bezorgdheid over terrorisme en de resulterende Amerikaanse grensbescherming hebben een belangrijk effect op bedrijven die internationaal handel drijven. Vertragingen in de verwerking van documenten en de verhoogde frequentie van grenscontroles hebben een effect op uw vermogen om deadlines te halen en leiden tot hogere personeelskosten. SGS levert Customs-Trade Partnership Against Terrorism (C-TPAT) audits om het effect van deze maatregelen op uw winstmarge te verminderen.

De Amerikaanse douane introduceerde het vrijwillige beveiligingsprogramma voor leveringsketens, Customs-Trade Partnership Against Terrorism (C-TPAT) in 2001. Het programma heeft nu meer dan 9000 partnerbedrijven en streeft naar een betere beveiliging van de leveringsketens van bedrijven. Een uitgebreide, onafhankelijke beveiligingsanalyse in elk stadium van uw leveringsketen verzekert conformiteit met C-TPAT.

SGS biedt een hulpmiddel voor audits van de veiligheid van toeleveringsketens op basis van de C-TPAT beveiligingsvereisten. Onze doortastende en bekwame auditors beoordelen de beveiligingsprocessen van uw organisatie, identificeren corrigerende acties en stellen verbeteringsplannen samen om probleemgebieden op te lossen. Wij controleren uw conformiteit met C-TPAT voortdurend door middel van regelmatige audits. Wij kunnen bovendien de conformiteit beoordelen van beveiligingssystemen en procedures voor uw toekomstige of huidige leveranciers, fabrikanten, transporteurs en andere dienstverleners, op basis van een risicobeoordeling van de volledige leveringsketen.

SGS heeft een reputatie verdiend voor globaal erkende handelsaudits. Onze C-TPAT audit bestaat typisch uit vier stappen:

 1. Het C-TPAT team van SGS definieert een auditprogramma op basis van uw checklist en de criteria die passen bij uw behoeften
 2. Onze auditors voeren een audit uit op uw locaties
 3. Na de audit leveren wij u een volledig en transparant auditrapport. Dit rapport wordt bekeken door onze technische controleurs voordat het wordt verzonden naar alle relevante partijen in uw contract. In deze fase geven wij ook aanbevelingen voor toekomstige verbeteringen.
 4. Wij blijven uw C-TPAT conformiteit controleren overeenkomstig onze overeenkomst.

Vertrouw op SGS voor zekerheid van C-TPAT conformiteit in uw werkzaamheden.

Stuur ons een e-mail
Supply Chain ManagementSupply Chain ManagementEnsure the effectiveness of your programs with SGS ...

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen