Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuRisicobeoordeling en -beheer VeiligheidsmanagementISO 27001:2013 – beheersystemen informatiebeveiliging

Gerelateerde links

ISO 27001:2013 – beheersystemen informatiebeveiliging

Houd uw gegevens en uw klanten- en leveranciersinformatie veilig door ISO 27001:2013 Information Security Management Systems (ISMS) te implementeren met SGS.

Met ISO 27001:2013 kunt u bestaande en potentiële klanten, leveranciers en belanghebbenden de integriteit van uw gegevens en systemen aantonen en uw inzet voor informatiebeveiliging. Dit kan ook leiden tot nieuwe zakelijke mogelijkheden met afnemers die bewust op informatiebeveiliging letten. Het kan de ethiek van medewerkers verbeteren en het besef voor vertrouwelijkheid over de gehele werkvloer versterken. Het stelt u eveneens in staat informatiebeveiliging te installeren en het mogelijke gevaar van fraude, informatieverlies en openbaarmaking te verminderen.

Samenwerking met SGS voor de certificering van uw informatiebeveiliging betekent beter presterende processen, steeds meer kundig talent en duurzamere relaties met klanten. Wij hebben grote ervaring met het organiseren en succesvol uitvoeren van grootschalige, complexe internationale projecten. Dankzij onze aanwezigheid in elke regio ter wereld spreken onze medewerkers de taal en begrijpen de cultuur van uw plaatselijke markt.

We kunnen u erbij helpen te voldoen aan ISO 27001:2013 op een efficiënte, kosteneffectieve manier. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

SGS academy: Transforming people and businesses

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.

Stuur ons een e-mail
Integrated Management SystemsIntegrated Management Systems brochureAudit, Certification & Training Services (PDF 157 KB) ...
Supply Chain Resilience BrochureSupply Chain Resilience Solutions BrochureCreating & Securing Sustainable Business ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen