Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuRisicobeoordeling en -beheer VeiligheidsmanagementISO 28000 – veiligheidsbeheersystemen voor distributieketens

Gerelateerde links

ISO 28000 – veiligheidsbeheersystemen voor distributieketens

ISO 28000-veiligheidsbeheersystemen voor distributieketens beschermen uw goederen vanaf de productieplaats tot aan het verkooppunt. Aangezien wereldwijde handel groeit, loopt u ook meer kans dat criminele elementen uw distributieketen infiltreren. Reduceer de gevaren met ISO 28000-certificering.

Veiligheidsbeheersystemen voor distributieketens die uitgaan van de ISO 28000-certificeringsnorm identificeren het gevarenniveau bij al uw handelingen binnen uw distributieketen. Deze informatie stelt uw organisatie vervolgens in staat risico-assessments uit te voeren en de noodzakelijke controles toe te passen met ondersteunende management tools (d.w.z. controle van documenten, belangrijke prestatie-indicators, interne audits en trainings).

Een ISO 28000-audit door SGS stelt u in staat het veiligheidsbeheersysteem van uw distributieketen als een zakelijk proces te organiseren en de effectiviteit te meten en verbeteren. Dit betekent dat middelen specifiek gericht kunnen worden op gebieden met verhoogd risico. Het is eveneens mogelijk volgens internationale normen te ijken.

Het kan uw organisatie er ook bij helpen veiligheidsbeheer te combineren met vele andere aspecten van uw zakelijke activiteiten. Onze ISO 28000-audit bekijkt alle activiteiten die gecontroleerd of beïnvloed worden door organisaties die uitwerking hebben op de veiligheid van uw distributieketen, inclusief transport van goederen langs de distributieketen.

Wij kunnen een audit van de systemen van uw organisatie uitvoeren conform de ISO 28000-norm door gap-analyses te maken en u desgewenst door het complete certificeringsproces te begeleiden.

Als wereldwijd toonaangevende instantie voor controle en certificering voeren wij audits uit volgens alle wereldwijde en regionale veiligheidseisen, waaronder:

 • TAPA FSR (ook certificeerbaar)
 • TAPA TSR:
 • C-TPAT

Toon uw inzet voor veiligheidsbeheersystemen voor de distributieketen aan en bescherm uw goederen en merken overal ter wereld met ISO 28000-certificering door SGS.

SGS academy: Transforming people and businesses

Als wereldleider bieden we over de hele wereld stuk voor stuk de allerbeste leer- en ontwikkeloplossingen die precies op uw behoeften zijn afgestemd.

Onze staat van dienst in het leveren van externe, interne en online trainingen aan 's werelds grootste ondernemingen en overheidsinstanties, is werkelijk ongeëvenaard. Dankzij de inzet van vakdocenten gaan onze trainingen verder dan theoretische kennis, en doet u waardevolle inzichten uit de praktijk op. U kunt er dan ook feilloos van uit gaan dat alle niveaus binnen uw organisatie van hoogwaardige en consistente trainingen profiteren – waar dan ook ter wereld.

In welke sector u zich ook bevindt en welk onderwerp het ook betreft, voor meer informatie over de manier waarop de SGS Academy u verder op weg kan helpen, neemt u vandaag nog contact met ons op.

Stuur ons een e-mail
Supply Chain Resilience BrochureSupply Chain Resilience Solutions BrochureCreating & Securing Sustainable Business ...
Supply Chain Security White PaperSupply Chain Security White Paper About Supply Chain Security Certification Standards ...

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen