Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidKoolstofdiensten

Gerelateerde links

Koolstofdiensten

Kwesties over klimaatverandering en duurzaamheid staan op de voorgrond in strategische plannen wanneer organisaties samenwerken om koolstofemissies te verminderen. Als 's werelds meest vooraanstaande inspectie-organisatie, zet SGS zich in om organisaties te ondersteunen in milieuconformiteit en verplichtingen rondom koolstofemissie-rapportage.

Onze gespecialiseerde teams voor diensten op het gebied van klimaatverandering hebben ervaring met elke industrie en sector en zijn beschikbaar over de hele wereld. Wij werken samen met verschillende soorten bedrijven – van kleine bedrijven tot de grootste internationale corporaties – en bieden continue laboratoria-faciliteiten om snel testresultaten te kunnen leveren. Op die manier maken we het voor u mogelijk om uw off-setting targets vast te stellen door middel van onze certificerings- en controlediensten.

Voor degenen die verder willen gaan dan standaard conformiteit, kan onze reeks beoordelingsprogramma's helpen een plan te ontwikkelen om uw emissies te verminderen en zo een uniek concurrentievoordeel te bereiken.

Het aanpakken van de klimaatverandering en het verminderen van uw CO2-voetafdruk is nu een essentieel deel van uw strategische plan. Onze internationale expertise maakt ons tot de perfecte partner om uw CO2-voetafdruk te beoordelen, te evalueren en te verminderen. Bel ons ervaren team vandaag nog voor meer informatie.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen