Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidGewas- & bosbouwdiensten

Gerelateerde links

Gewas- en bosbouwdiensten

Een van de belangrijkste economische en milieutechnische aandachtspunten voor een duurzaam bedrijf, is dat de hulpbronnen die worden gebruikt tijdens de bedrijfsvoering ook in de toekomst verkrijgbaar zullen zijn. Gewasproductie en bosbouwdiensten hebben voortdurende aandacht en zorg nodig om ervoor te zorgen dat u en uw organisatie op een duurzame manier te werk gaan.

SGS biedt diensten op het gebied van verificatie, testen, audits en certificering die ervoor zorgen dat uw 'best practice' volgt. Onze beoordelingen op het gebied van milieu en maatschappelijk effect kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfsvoering een minimaal effect heeft op de gemeenschap en het milieu waar binnen u werkzaam bent.

Ons wereldwijde netwerk van ervaren consultants zorgt ervoor dat u toegang heeft tot een uitgebreide kennisbank wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van agrarische productie, gewasproductie en bosbouwbeheer. Wij helpen u ervoor te zorgen dat uw systemen erop gericht zijn de best mogelijk duurzaamheid te bereiken in uw agrarische en bosexploitatieactiviteiten.

Werk nu samen met de wereldleider in duurzaamheid door contact op te nemen met ons team van deskundigen.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen