Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidGewas- & bosbouwdiensten Onderzoek van milieu- en maatschappelijke effecten

Gerelateerde links

Onderzoek naar milieu- en maatschappelijke effecten

Door de effecten van uw bedrijfsactiviteiten op het milieu en de gemeenschap aan een SGS-onderzoek te onderwerpen, kan uw onderneming op milieuvriendelijke wijze een bijdrage aan de lokale ontwikkeling leveren. Bel ons ervaren team vandaag nog voor meer informatie.

SGS speelt, als een van de leidende inspectieorganisaties ter wereld, een proactieve rol bij het testen voor een milieuvriendelijke productie van producten en diensten. We proberen bedrijven ook te stimuleren om een milieubeheersplan op te stellen als integraal onderdeel van de reguliere bedrijfsvoering.

We kunnen voor u onderzoeken welke invloed uw zakelijke activiteiten op de samenleving en op het milieu in bredere zin hebben.

Voor een uitgebreide beoordeling van uw prestaties op milieugebied kunt u zich geheel op onze ultramoderne laboratorium- en controlefaciliteiten verlaten. Onze geaccrediteerde, ervaren technici bieden innovatieve oplossingen voor de uitdagingen waar uw organisatie mee kampt. We bieden u begeleiding en assistentie voor de naleving van milieureguleringen om uw invloed op het milieu te verminderen.

Een beoordeling van sociale - en milieueffecten laat zien dat u op een positieve manier wil bijdragen aan uw lokale omgeving en gemeenschap.

Neem nu contact op met een van onze geaccrediteerde milieubeoordelingsteams voor meer informatie.

Stuur ons een e-mail
Environmental ServicesBrochureSGS Environmental Services brochureNo business can afford to take the Environment for granted. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen