Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidGewas- & bosbouwdiensten Bosbeheercertificering

Gerelateerde links

Bosbeheercertificering

Wees de concurrentie voor op de internationale houtmarkten met de certificeringsdiensten voor het FSC-keurmerk van SGS.

Een door de Forest Stewardship Council® (FSC®) erkende bosbeheercertificering van van SGS biedt kopers van hout de garantie dat dit hout afkomstig is uit een bos dat is beoordeeld en gecertificeerd volgens de door de FSC opgestelde normen voor maatschappelijk en economisch verantwoord en milieuvriendelijk bosbeheer. Bosbeheercertificering is een onafhankelijke beoordeling die u de garantie biedt dat uw bosbeheerpraktijken in overeenstemming zijn met de internationaal erkende normen van de FSC.

Onze diensten voor bosbeheercertificering worden verzorgd door SGS, een FSC-geaccrediteerd certificeringsorgaan dat organisaties inspecteert, controleert en certificeert volgens de FSC Principles and Criteria for Forest Management. Het beheer van uw bossen wordt getoetst aan de FSC-normen voor verantwoord bosbeheer.

De FSC beoordeelt en accrediteert en houdt toezicht op boscertificeringsorganisaties die de bevoegdheid krijgen volgens haar principes en criteria te certificeren. Het SGS-programma is bij de FSC geaccrediteerd.

De wereldwijde FSC-certificering van SGS wordt uitgevoerd onder de voorwaarden van:

  • Internationale accreditatie voor FSC-bosbeheer (met uitzondering van Brazilië) van SGS Zuid-Afrika (Pty) Ltd (Handelsmerklicentie-overeenkomst FSC™ A000522)

Van boomstam tot hout, meubel of houtpulp tot papier en drukwerk, het wordt steeds belangrijker precies te weten waar uw grondstoffen vandaan komen. Met Chain-of-Custody certificering door SGS kan iedereen, overal ter wereld, snel de herkomst van uw houtproducten bepalen en de processen die ze hebben ondergaan. Het is de garantie die steeds meer gezocht wordt, zowel door eindconsumenten als door uw afnemers.

Samenwerking met SGS om uw bosbeheer en bosbouwproduct te laten certificeren, leidt tot betere processen, een betere benutting van talent, consistente en conforme toeleveringsketens en duurzamere relaties met klanten, en dus winstgevender en concurrerender opereren.
Wij hebben een ruime ervaring met het organiseren en succesvol uitvoeren van grootschalige, complexe internationale projecten. Dankzij onze aanwezigheid in elke regio ter wereld spreken onze medewerkers de taal en begrijpen ze de cultuur van uw plaatselijke markt.

Vergroot de waarde van uw bos en hout met de FSC -bosbeheercertificering Forest Management Certification , een onafhankelijke beoordeling van bosbeheerpraktijken van SGS.

Stuur ons een e-mail
Forest ManagementBrochureForest Management brochureLearn to demonstrate responsible Forest Management (PDF 340KB) ...
Forestry BrochureForest and Wood Supply Chains SolutionsTrust that your wood comes from a well-managed forest or other sustainable controlled source. ...
Forest Product CoC White PaperForest Product Chain-of-Custody White PaperUnderstand the standard and its benefits ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen