Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidEconomische duurzaamheid

Gerelateerde links

Economische duurzaamheid

De levensvatbaarheid van uw bedrijf op lange termijn is afhankelijk van haar economische duurzaamheid. SGS biedt een volledig assortiment aan diensten ter assistentie bij de invoering, organisatie en ontwikkeling van rigoreuze processen voor de beheersing van dit cruciale element van uw bedrijfsvoering.

Ons team kan uw toeleveringketen in detail onderzoeken en kijken naar aspecten variërend van bedrijfscontinuïteit tot corruptiebestrijding. Uw systemen voor training, audit, controle en management kunnen worden samengebracht en gecoördineerd zodat economische duurzaamheid doelmatig worden beheerst.

Van ons wereldwijde netwerk van specialisten kunt u een onafhankelijke mening en toegang tot een variëteit aan deskundigheid en kennis verwachten. Neem vandaag contact met ons op voor een duidelijk overzicht van de economische duurzaamheid van uw organisatie en mogelijke beheersoplossingen ter verbetering van uw prestaties op dit gebied.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen