Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidEconomische duurzaamheidAudit-oplossingen op maat

Gerelateerde links

Audit-oplossingen op maat

Organisaties streven vaak naar de verbetering van de efficiency van hun activiteiten. Tegelijkertijd verwachten consumenten dienstverlening op topniveau en van consequente kwaliteit. Veel organisaties zijn vaak niet in staat te voldoen aan hun beloofde meerwaarde aangezien de systemen die nodig zijn om de consequente naleving van hun belofte te realiseren ontbreken of niet in optimale staat zijn. Met audit-oplossingen op maat of 2nd party audits levert SGS een instrument dat u erbij helpt binnen uw organisatie en bij haar partners consequent de hoogste kwaliteitsnormen te implementeren. U kunt de afzet van uw producten en dienstverlening verhogen, het image van uw merk verbeteren en een concurrentievoordeel creëren.

Laat uw klanten zien hoe hoog uw betrokkenheid is.

Onze audit-oplossingen op maat/2nd party audits stellen u in staat de criteria voor prestaties die in uw bedrijfsstrategie gedefinieerd zijn uit te voeren en te bewaken. Zo kunt u de reputatie van uw merk beschermen en het potentieel van uw organisatie voor voortdurende verbetering laten stijgen, inclusief de interne kostenbeheersing. SGS kan de prestatieniveaus die uw organisatie en haar partners bereiken bevestigen en u helpen een sterk raamwerk te definiëren voor resultaatgericht prestatiemanagement.

Assessments van leveranciers

Door de trouwe naleving van uw eisen door uw leveranciers te bewaken, helpen wij u ervoor te zorgen dat uw producten voldoen aan uw kwaliteitsnormen en -eisen, wat leidt tot het behoud van uw merkwaarde en de waardes die uw onderneming vertegenwoordigt binnen de gehele productieketen.

Audit conform uw gedragscodes

Door de trouwe naleving door uw netwerk van de waardes en procedures die u heeft gedefinieerd in uw gedragscode te bewaken, helpen wij u ervoor te zorgen dat uw merk beschermd wordt en activiteiten binnen het netwerk van uw organisatie consequent blijven. Wij hebben veel ervaring met de uitvoering en succesvolle realisatie van grootschalige, ingewikkelde internationale projecten. Dankzij onze aanwezigheid in elke afzonderlijke regio ter wereld spreken onze medewerkers de taal en begrijpen de cultuur van de plaatselijke markt en opereren wereldwijd op consequente, betrouwbare en effectieve wijze.

Bescherm uw merk en verbeter de efficiency met audit-oplossingen op maat van SGS.

Stuur ons een e-mail
Customised AuditSolutions BrochureCustomised Audit Solutions brochureLearn to implement highest performance standards (PDF 393KB) ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen