Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidEconomische duurzaamheidISO 22301 - Certificering - Business Continuity Management

Gerelateerde links

ISO 22301 - Certificering - Business Continuity Management

De meeste organisaties krijgen vroeg of laat te maken met een incident dat de dagelijkse activiteiten van hun bedrijf verstoort of bedreigt.

Met een ISO 22301-certificering is uw bedrijf beter op dit soort eventualiteiten berekend. Dit zorgt ervoor dat er een gepland en doeltreffend business continuity management-systeem (BCM) wordt ingevoerd, zodat u een doeltreffend antwoord kunnen bieden op om het even welke verstoring. De deskundigheid van SGS op het vlak van certificering maakt van ons de ideale partner voor al uw BCM-certificeringsvereisten.

Het algemene BCM-programma moet worden beheerd via uw business continuity-plan en activiteiten zoals training, oefeningen en regelmatige controles. Ook al heeft uw organisatie hier nog nooit ernstige problemen mee gehad, kan het invoeren van een BCM-systeem conform IOS 22301 u helpen de belangrijkste bedrijfsprocessen te definiëren en de gevolgen van eventuele bedreigingen te ondervangen.

Uw BCM moet een Business Impact-analyse (BIA) bevatten, een wezenlijk onderdeel van ISO 22301. Een BIA helpt u de cruciale activiteiten, afhankelijkheden en middelen te identificeren die uw kernproducten en -diensten ondersteunen, net als de uitwerking die het falen ervan zou hebben op de organisatie.

Met de resultaten van een ISO 22301 SGS vergroot u de veerkracht en het rendement van uw organisatie en verbetert u uw risicoprofiel met klanten, verzekeraars en belanghebbenden.

Om u naar een succesvolle certificering te begeleiden, bieden wij een waaier van trainingscursussen aan om aan de vereisten van elke organisatie te voldoen.

Blijf met uw organisatie de concurrentie voor met een ISO 22310-certificeringsaudit van SGS.

Stuur ons een e-mail
Customised AuditSolutions BrochureCustomised Audit Solutions brochureLearn to implement highest performance standards (PDF 393KB) ...
ISO 22301 Business Continuity BrochureISO 22301 Business Continuity BrochureISO 22301 - Implement and improve Business Continuity Management ...
Supply Chain Resilience BrochureSupply Chain Resilience Solutions BrochureCreating & Securing Sustainable Business ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen