Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidEnergieEnergie-audit

Gerelateerde links

Energie-audit

Energieverbruik wordt in alle takken van industrie een steeds belangrijker onderwerp, niet alleen vanwege de directe gevolgen voor de productiekosten, maar ook vanwege het duurzaamheidsaspect.

Zuinig omspringen met energie kan uw organisatie belangrijke zakelijke voordelen opleveren. Vanuit dit idee heeft SGS energie-auditdiensten ontwikkeld om u te helpen uw energieverbruik te verbeteren. Onze energie-audits kunnen een belangrijke rol vervullen bij het zuiniger omgaan met energie en het opstellen van een brede energiemanagementstrategie.

Onze audit geeft u een duidelijk inzicht in het energieverbruik in uw gebouwen en faciliteiten. De uitkomsten daarvan kunnen praktische richtlijnen opleveren voor:

  • Voortdurende verbetering van productie-efficiëntie
  • Aangeven van mogelijke kostenbesparingen in energie-efficiëntie

Na het inventariseren van het energieverbruik worden gedetailleerde audits uitgevoerd om na te gaan voor welke gebouwen en faciliteiten het energieprofiel gerationaliseerd kan worden. Ook worden veldmetingen uitgevoerd om kritische bedrijfsparameters te kwantificeren. Na het opstellen van een energieverbruikprofiel kunnen we nader preciseren waar energiebesparingen mogelijk zijn. Vervolgens kunnen een energiemanagementstrategie en specifieke energiebesparingsprogramma's worden opgesteld en kan aan de hand van de uitkomsten van de audits een planning worden gemaakt.

Onze energie-auditdiensten kunnen voorts tal van andere voordelen opleveren. De uitkomsten van een energie-audit kunnen een goede basis voor commerciële beslissingen door het management vormen. U kunt een duurzame reputatie bij uw klanten verwerven. Omdat er vroeg of laat wetten en regels voor energiezuinig produceren zullen komen, kan tijdige voorbereiding uw concurrentiepositie verbeteren.

Veel bedrijfstakken produceren al veel energiezuiniger dankzij onze energie-audits. SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, tests en certificering, met een netwerk van meer dan 1.000 kantoren en laboratoria overal ter wereld. Wij zijn dan beter dan wie ook uitgerust om een ijzersterke maatoplossing voor uw energiebehoeften te leveren.

Stuur ons een e-mail
Energy Management SystemsBrochureEnergy Management SystemsSGS energy management systems audit, certification and training services. ...
ISO 50001WebinarISO 50001Webinar discussion on requirements and benefits ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen