Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidEnergieEnergiebeheertraining

Gerelateerde links

Energiebeheertraining

Regelgevende instanties overal ter wereld voeren steeds strenger normen in voor energie-efficiëntie. Onvoorspelbare schommelingen op de energiemarkt en in brandstofprijzen onderstrepen het belang van een energiezuiniger bedrijfsvoering.

Training in energiebeheer wordt steeds nuttiger voor ondernemingen door leidinggevenden en medewerkers bewust te maken van de positieve effecten van energiebesparingen en alle zakelijke voordelen van dien. Een energiebeheersysteem helpt ondernemingen bij het opstellen van een energie-efficiëntiebeleid en doelstellingen die voldoen aan wettelijke vereisten.

SGS biedt een groot aantal pasklare trainingen en cursussen voor het zuinig en volgens de regels omgaan met energie op alle niveaus binnen uw organisatie. Alle cursussen worden gegeven met de hoogste deskundigheid, integriteit en professionaliteit. Onze trainingscursussen in energiebeheer zijn ontwikkeld voor verschillende groepen en belangen, zoals:

 • Energiebewust werken voor gewone medewerkers
 • Elementair energiebeheer voor leidinggevenden
 • Geavanceerd energiebeheer voor technische medewerkers
 • Overzicht van energiebeheersystemen
 • Energiebeheersystemen voor interne auditors
 • Casestudies van energiebeheersystemen
 • Workshop energie-audit

Onze trainingen kunnen gegeven worden in het openbaar of in de vorm van bedrijfsinterne, op uw specifieke behoeften afgestemde cursussen. Ook eenmalige programma's in het kader van onze adviesdiensten voor energiebeheer zijn mogelijk Onze trainingsadviseurs bespreken graag met u welke cursussen het beste passen bij uw zakelijke behoeften. Of u nu toewerkt naar certificering of technische ondersteuning verlangt om uw energie-efficiëntie te verbeteren, onze energie-experts staan klaar om hun ervaringen met u te delen en professionele begeleiding te geven.

Stuur ons een e-mail
Energy Management SystemsBrochureEnergy Management SystemsSGS energy management systems audit, certification and training services. ...
ISO 50001WebinarISO 50001Webinar discussion on requirements and benefits ...

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen