Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidMilieu-auditsSMETA-audits.

Gerelateerde links

SMETA-audits.

Beperk dubbele inspanningen in audits voor ethisch handelen met een SEDEX members ethical trade audit (SMETA) van SGS.

De Supplier Ethical Data Exchange (SEDEX) is een internetsysteem ontworpen om organisaties te helpen gegevens te beheren over arbeidspraktijken in hun leveringsketen. Leden hebben het voordeel dat ze hun SMETA-auditrapporten rechtstreeks op het SEDEX-systeem kunnen publiceren zodat alle klanten ze kunnen inzien.

SEDEX-leden zijn de Best Practice Guide overeengekomen, een gemeenschappelijke methode om auditnormen te verbeteren en gemeenschappelijke aanvaarding van auditrapporten te bevorderen. Naast de principes in de ETI-basiscode, evalueert SMETA ook prestaties ten opzichte van het arbeidsrecht van migrerende werknemers, managementsystemen en implementatie, onderaannemers, thuiswerk en milieukwesties.

Voorafgaand aan uw audit, vragen wij om toegang tot de zelfbeoordeling, uitgevoerd door de locaties waar de audits worden gehouden. De duur van de audit varieert normaal van 1- 4 dagen op de locatie afhankelijk van het aantal werknemers. Aan het einde van de audit wordt een corrigerend actieplan voor de locatie opgesteld en een volledig rapport afgeleverd. Dit rapport kan worden geüpload naar de SEDEX-database indien nodig. Na het auditproces kunnen we vervolgens met u samenwerken om de corrigerende actieplannen uit te voeren.

SGS heeft een lange en onderscheiden ervaring in duurzaamheidsauditing van de vereisten van verschillende codes en normen. We zijn mede-oprichters van de SEDEX Associate Auditor Group, die samenwerkt met SEDEX om convergentie te bevorderen in audit methodologie en rapportage.

Ontdek hoe een SMETA-audit van SGS u en uw toeleveranciers kan helpen ethische handelsvoorschriften na te leven.

Stuur ons een e-mail
Supply Chain ManagementSupply Chain ManagementEnsure the effectiveness of your programs with SGS ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen