Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidInfrastructuur en gebouwdiensten

Gerelateerde links

Diensten voor infrastructuur en gebouwen

Als manager van een installatie weet u dat de behoeften van uw infrastructuur en gebouwen constant veranderen, niet alleen om op de hoogte te blijven van de nieuwe wettelijke vereisten, maar ook om te kunnen genieten van nieuwe technologische ontwikkelingen. Hoe blijft u het tempo volgen?

Door samen te werken met SGS en ons wereldwijd netwerk van milieuspecialisten, kunt u er zeker van zijn dat u de controle behoudt over uw infrastructuur- en gebouwdiensten. Wij kunnen u helpen uw milieuprestaties te verbeteren en een toewijding aan te tonen van duurzame best practice in elke fase van uw activiteiten, van constructie en aankoop van diensten tot sluiten van gebouwen.

Ons wereldwijde netwerk van specialisten kan testen en analyses uitvoeren voor verscheidene cruciale problemen zoals asbest, geotechnische parameters en onderzoeken van verontreinigde grond. Wij bieden u ook deskundig advies om u te helpen vernieuwen op gebieden zoals ecologische gebouwen en energie-efficiënte oplossingen.

Door met ons samen te werken krijgt u toegang tot een diepe bron van kennis en deskundigheid en kunt u er zeker van zijn dat u op het juiste pad bent om uw processen en activiteiten zo groen en duurzaam mogelijk te maken. Bel ons vandaag nog voor meer informatie.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen