Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidInfrastructuur en gebouwdiensten Horeca

Gerelateerde links

Horeca

Voor de horeca biedt SGS op het gebied van audits, analyse en certificering een breed gamma aan diensten die zorgen voor naleving van regelgeving en vertrouwenwekkend zijn voor klanten en tour operators. Bel vandaag nog met onze experts.

In de horeca staat uw reputatie constant op het spel. In deze bedrijfstak is het cruciaal om te zorgen voor vertrouwen en een positieve beleving te realiseren die er voor zorgt dat klanten graag terugkomen. De naleving van strenge eisen op het gebied van hygiëne, gezondheid en veiligheid is cruciaal als u succes wilt hebben. Uw bedrijf moet voldoen aan industriestandaarden en aan heersende voedselveiligheids- en hygiënenormen.

Wij van SGS bieden een groot aantal diensten aan de horeca, waaronder controle en analyses. Van hotels, restaurants en catering tot levensmiddelendetailhandel, convenience stores, scholen en ziekenhuizen, werken wij met u samen om uw personeel te helpen voedselveiligheids- en hygiënenormen na te leven. Wij kunnen audits, labanalyses, certificering en training uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw personeel compleet uitgerust is om de hoogste normen te handhaven.

Geniet van de voordelen van een wereldleider op het gebied van inspectie, controle en certificering. Ons totaalpakket aan diensten zorgt ervoor dat u continu verbetert, risico's minimaliseert, efficiency verbetert en de naleving van alle vereisten garandeert, zodat uw goede reputatie beschermd is. We zijn graag uw partner en assisteren bij het identificeren en migreren van risico's zodat u de verwachtingen van gasten kunt overtreffen.

Kies uit volgende diensten:

Hygiënecontrolesysteem:ons mondiale, onafhankelijke programma voor de levensmiddelenhandel dat uw hygiënische praktijken meetbaar verbetert.

Voedselhygiëne-training:zorgt dat personeel op de hoogte is van de laatste standaarden en daardoor veilig werkt.

Laboratoriumanalyses:regelmatige monitoring van oppervlakte-, voeding-, lucht- en watermosters, geanalyseerd in geaccrediteerde laboratoria, zorgt ervoor dat hoge voedselhygiënestandaarden worden nageleefd.

Certificering van systemen en diensten:certificering van uw services om te zorgen voor kwaliteit en transparantie naar gasten en klanten.

Mystery guest en shopping:het monitoren van customer-experience naar positieve en professionele klantspecifieke wensen.

Zorg voor naleving van gezondheids-, veiligheids- en milieurichtlijnen om risico's te beperken en uw reputatie te beschermen. Bel onze experts vandaag nog.

Stuur ons een e-mail
Travel & HospitalityServices BrochureTravel and Hospitality Industry BrochureSafety, sustainability & Excellent Service. ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen