Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidProduct en verpakking

Gerelateerde links

Product en verpakking

Bij het onderzoek naar uw totale milieu-impact, is het belangrijk om de ingrediënten en processen gebruikt bij de fabricage van uw producten en consumentengoederen te beoordelen. Op de markt van vandaag zijn klanten steeds meer milieubewust en daarom is het essentieel dat u uw verpakking bekijkt om te bepalen of deze een nadelige invloed heeft op het milieu.

SGS levert de nodige ondersteuning via ons gamma beoordelingsdiensten voor producten en verpakkingen. Ons gevarieerde gamma diensten kan uw verpakking evalueren, de aanwezigheid van gevaarlijke materialen analyseren en verzekeren dat alle toepasselijke reguleringen met betrekking tot chemische stoffen worden nageleefd. Wij kunnen u helpen uw processen en extern geleverde goederen te verbeteren met groene inkoopdiensten. Onze ecologische ontwerpdeskundigen kunnen ook innovatieve oplossingen bekijken voor uw productiemethoden om uw producten een concurrentievoordeel te geven.

Werk samen met ons wereldwijde netwerk van deskundigen om de impact van uw producten op het milieu te begrijpen en de beste oplossingen te vinden om uw kostenefficiëntie te verbeteren en uw milieugeloofwaardigheid te vergroten. Bel ons vandaag nog om uw actieplan te starten.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen