Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidMaatschappelijke duurzaamheid

Gerelateerde links

Maatschappelijke duurzaamheid

Negatieve publiciteit, met name rond maatschappelijke vraagstukken en de gemeenschap waarin uw bedrijf werkzaam is, kunnen reputatieschade veroorzaken die van invloed kan zijn op uw verkoop- en winstcijfers. Ter ondersteuning van de economische duurzaamheid en de levensvatbaarheid van uw bedrijf op lange termijn biedt SGS een uitgebreid aanbod van diensten om ervoor te zorgen dat uw maatschappelijke verantwoordelijkheid duidelijk is en dat u aan al uw bedrijfstaknormen voldoet.

We voeren verschillende audit- en verificatiediensten uit tegen de bestaande normen en bieden advies en gedragscodeoplossingen voor uw bedrijf. We kunnen de beheersing van uw toeleveringsketen coördineren, zodat training, audits en verificatie worden samengebracht ter ondersteuning van doelmatig beheer van maatschappelijke verantwoordelijkheid. We bieden ook diensten op het gebied van voortdurende controle en ondersteuning om ervoor te zorgen dat u zowel aan uw eigen interne vrijwillige codes als aan uw wettelijke verplichtingen voldoet.

Samenwerking met de wereldwijde SGS- netwerken zal ervoor zorgen dat uw processen voldoen aan de nieuwste 'best practice' om uw organisatie te ondersteunen een leider te worden in maatschappelijke verantwoordelijkheid. Neem vandaag nog contact op met onze deskundigen voor meer informatie.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen