Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidMaatschappelijke duurzaamheid Audits op maatschappelijke verantwoordelijkheid

Gerelateerde links

Audits op maatschappelijke verantwoordelijkheid

SGS beperkt uw risico's bij het inkopen door na te gaan in hoeverre uw leveranciers in staat zijn aan hun contractuele verplichtingen met betrekking tot kwaliteit, kwantiteit en levering te voldoen. Wij voeren namens organisaties audits uit, zoals Worldwide Responsible Accredited Production (WRAP) en controleren ook of leveranciers zich aan uw richtlijnen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen houden.

Wij bieden u de volgende diensten om u inzicht te geven in de capaciteiten en de voorwaarden van toeleverende fabrieken:

Gedragscodebeoordeling

Wij voeren audits op het naleven van regels betreffende maatschappelijke verantwoordelijk om u de zekerheid te geven dat uw zakelijke partners zich net als u aan deze conventies houden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt in de praktijk in dat u en uw partners regels en gedragscodes voor mensenrechten en ethisch zakendoen hebben opgesteld en zich daar ook aan houden. Met een juiste naleving van deze regels en gedragscodes loopt u minder kans maatschappelijk ongerief en schade aan het milieu te veroorzaken; de ideale situatie is dus dat uw hele toeleveringsketen zich eveneens aan uw programma('s) in dezen conformeert.

Programma's voor maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen zijn alleen dan doeltreffend als ze transparant zijn, door alle betrokkenen worden gesteund en een systematische aanpak op lange termijn voorstaan. Met onze onafhankelijke auditingdiensten kunt u nagaan of uw programma's ook inderdaad transparant, consistent en integer zijn. De volgende organisaties hebben ons voor het uitvoeren van dergelijke audits geaccrediteerd:

 • Aussenhandelsvereinigung des Deutschen Einzelhandels e.V. (AVE) – de vereniging voor buitenlandse handel van de Duitse detailhandel
 • Business Social Compliance Initiative (BSCI) – een initiatief van de Foreign Trade Association (FTA), het overkoepelende orgaan van Europese nationale handelsverenigingen en ondernemingen
 • Ethical Trading Initiative (ETI) – een federatie van internationale merken, detailhandelaren, vakbonden, promotionele organisaties en charitatieve instellingen
 • Initiative Clause Sociale (ICS) – een initiatief van de FCD, de Franse vereniging van distributeurs en detailhandelaren.
 • WRAP – een onafhankelijke non-profitorganisatie

Fabriekskwaliteitsbeoordelingen

Met deze dienst kunt u nagaan of een fabrikant in staat is aan uw contruele voorwaarden qua veiligheid, kwaliteit, prestaties, kwantiteit en levering te voldoen. Wij kunnen deze beoordeling op uw specifieke eisen toespitsen en zo uw merk versterken en beschermen door de kwaliteit in alle geledingen van de toeleveringsketen te bewaken.

Neem contact op met SGS en ervaar hoe wij u kunnen helpen uw inkooprisico's te beperken en het programma voor maatschappelijk verantwoord ondernemen van uw onderneming tot de hele waardeketen uit te breiden.

Stuur ons een e-mail
Supply Chain ManagementSupply Chain ManagementEnsure the effectiveness of your programs with SGS ...

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen