Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwKwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieuDuurzaamheidDiensten voor afval en hergebruik

Gerelateerde links

Diensten voor afval en hergebruik

Afvalreductie en hergebruik kan uw grondstofverbruik verbeteren en uw bedrijfsvoeringskosten verminderen. Voor uw prestaties op het gebied van duurzame ontwikkeling en uw staat van dienst op het gebied van milieubeheer is het vandaag de dag belangrijk een strategisch plan voor afvalbeheer en recycling te hebben.

Ons deskundige milieu- en duurzaamheidsteam kan u helpen met tal van diensten op het gebied van afvalbeheer en beoordelingen om u attenter te maken op afval in uw productieprocessen en hoe dit afval kan worden hergebruikt of veilig kan worden afgevoerd. Onze ondersteuning omvat ook advisering op het gebied van productie-innovatie, zodat er van meet af aan minder afval wordt geproduceerd en u dus minder een beroep hoeft te doen op afvalverwerkingsdiensten. Als uw afval gevaarlijke stoffen bevat, hebben wij de expertise in huis om chemische stoffen en ander gevaarlijk afval op de juiste manier af te handelen.

Werk samen met ons wereldwijde netwerk om ervoor te zorgen dat het milieu-legaat dat u achterlaat veilig en schoon is. Neem vandaag contact met ons op voor een schoner afvalplan.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen