Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot machines en apparatuurApparatuurcertificering en -kalibratieAudit Gap-analyse

Gerelateerde links

Audit Gap-analyse

Om behulpzaam te zijn bij een succesvolle ontwikkeling in de richting van certificering, kan SGS onafhankelijke, op zichzelf staande pre-audits of gap-analyse-audits uitvoeren volgens de norm(en) van uw doelstelling.

Wij van SGS zijn specialisten als het erom gaat organisaties te helpen hun potentieel te verwezenlijken. Aan de hand van onze gap-analyse-audits kunt u beslissen hoe u uw managementsystemen dient aan te passen om klaar te zijn voor certificering en u krijgt inzicht in hoe de prestatie van uw systemen zich verhoudt tot de eisen van de betreffende certificeringsnorm. Een gap-analyse kan onafhankelijk van een bepaalde certificeringsactiviteit uitgevoerd worden en ongeacht of u van plan bent met SGS samen te werken gedurende het complete certificeringsproces.

Als eerste stap op weg naar certificering helpt een gap-analyse-audit u het succes van de reeds voltooide werkzaamheden te bevestigen en eveneens systemen, processen en documentatie te identificeren die nog verbeterd moeten worden. Onze ervaren auditors begeleiden u door het proces waarbij de huidige mogelijkheden van uw organisatie vastgesteld en gedocumenteerd worden.

We beschikken over diepgaande kennis van de vereisten voor de normen van internationale managementsystemen. Wij ijken uw prestaties aan deze normen en rapporteren welke correcties aangebracht moeten worden om te voldoen aan de gewenste norm.

U kunt uw betrokkenheid bij kwaliteit en continue effectieve verbetering aantonen en onderstrepen door een gap-analyse-audit met SGS.

Stuur ons een e-mail
ISO 9001 BrochureISO 9001 BrochureISO 9001 Quality Management Systems Audit, Certification and Training Services. ...
FSMA White PaperUnderstanding the US Food Safety Modernization Act ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen