Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot machines en apparatuurTesten van smeermiddelenOlieanalyses

Gerelateerde links

Olieanalyses

Met de olieanalyses van SGS kunt u vlot analyses laten uitvoeren op uw smeeroliën, smeervetten en hydraulische vloeistoffen.

Goede smering is de belangrijkste factor voor een lange en probleemloze levensduur van uw machines. Naar schatting 75% van alle lagerproblemen is het gevolg van ondermaatse smering. Of deze problemen nu worden veroorzaakt door verontreiniging of simpelweg het verkeerde smeermiddel: we kunnen het belang van goede smering niet vaak genoeg beklemtonen.

SGS-olieanalyses spelen een grote rol bij het reduceren van machine-uitval. SGS brengt uw behoeften op het vlak van smeermiddelen en smeerschema's en dergelijke in kaart en stelt een olieanalyse-plan op dat specifiek op uw bedrijf is toegespitst.

Het analyseren van smeeroliën, smeervetten en hydraulische vloeistoffen geeft een snel en nauwkeurig beeld van wat er zich afspeelt binnen uw generatoren, tandwielkasten, compressoren, hydraulische systemen en andere essentiële machines. De analyses verschaffen bovendien cruciale informatie over de conditie van de olie zelf. Effectieve controles van de smeerolie staan garant voor een efficiënte onderhoudsplanning, en minimale risico's op schade aan dure installaties en ongeplande productieonderbrekingen.

Solide en ultramoderne olieanalyses

De analyses worden uitgevoerd door onze diagnostische experts die hierbij de nieuwste technieken inzetten voor het analyseren van smeeroliën, smeervetten en hydraulische vloeistoffen. Zowel de fysische als chemische eigenschappen van de olie worden gecontroleerd, met als resultaat informatie over de slijtage van metalen onderdelen en over de olie zelf.

SGS kan monstername voor u regelen of u voorzien van voordelige en eenvoudig te gebruiken kits. De monsters kunnen vervolgens naar onze laboratoria worden verstuurd, met een standaard verwerkingstijd van 24 tot 48 uur na ontvangst. Voor urgente monsters kan de verwerkingstijd worden ingekort.

Indien er tijdens de analyses potentieel risicovolle situaties worden aangetroffen, brengt SGS u meteen per telefoon of fax op de hoogte zodat u maatregelen kunt nemen.

Ons team van deskundigen in de VS kan bovendien tribologiemetingen uitvoeren waarmee u een beter beeld krijgt waarom componenten defect raken. Daarnaast kunnen al onze experts uw personeel opleiden in het gebruik van het olieanalyse-programma.

Ontdek hoe u met de olieanalyses van SGS verzekerd bent van een efficiënter onderhoud van uw machines.

Stuur ons een e-mail
WETC VideoWind Energy Testing CenterOverview of wind energy services provided by Wind Energy Technology Center (WETC) ...
Wind Turbine InspectionSGS End of Warranty Inspection for CentricaSGS provides in-service end of warranty inspections for offshore wind turbine generators at a wind farm in England for Centrica Renewable Energy ...

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen