Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot machines en apparatuurNiet-destructief onderzoek

Gerelateerde links

Niet-destructief onderzoek

Niet-destructief onderzoek van SGS – om de veilige en efficiënte werking van uw apparatuur en middelen te verzekeren, door defecten te detecteren nog voor ze tot ernstige schade leiden en om te zorgen voor conformiteit met internationale normen.

Van bouwlocaties, pijpleidingen en raffinaderijen tot scheepswerven en kerncentrales, u moet de betrouwbaarheid van uw processen en apparatuur controleren en verbeteren. Niet-destructief onderzoek (NDO) biedt u een volledig of steekproefsgewijs onderzoek van uw productiemiddelen met behulp van goed ontwikkelde procedures en zeer goed opgeleide en gecertificeerde NDO-inspecteurs. Daarom kunnen wij u volledige en waardevolle gegevens bieden aan de hand waarvan u gefundeerde managementbeslissingen kunt nemen.

Waarom kiezen voor niet-destructief onderzoek van SGS?

Wij bieden u de meest effectieve NDO-methoden voor het onderzoeken van de integriteit van uw apparatuur en productiemiddelen. Met onze uitgebreide reeks NDO-methoden kunt u:

 • toezicht houden op de integriteit van uw productiemiddelen aan de hand van intrusieve of non-intrusieve methoden
 • defecten en onregelmatigheden detecteren voordat ze leiden tot ernstige schade of non-conformiteit
 • tijd en geld besparen via snel en effectief onderzoek van uw productiemiddelen en apparatuur tijdens iedere fase van de levensduur – van fabricage tot gebruik op locatie
 • zorgen voor veilige en betrouwbare werking van uw faciliteiten

beschikken over de ervaring, kennis en productiemiddelen om niet-destructief onderzoek van wereldklasse te bieden

Met een wereldwijde reputatie die gebaseerd is op een bewezen staat van dienst, zijn wij de expert op het gebied van niet-destructief onderzoek die u kunt vertrouwen. Voor uw volledige gemoedsrust bieden onze gekwalificeerde en gecertificeerde inspecteurs NDO-diensten, in overeenstemming met de internationale normen. En het beste is nog dat wij met een NDO-netwerk dat zich uitstrekt over meer dan 40 landen diensten kunnen bieden nabij uw operaties, waar en wanneer u die nodig hebt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe diensten ervoor kunnen zorgen dat uw apparatuur en productiemiddelen veilig en efficiënt werken.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

 • Dr. Nolenslaan 126
  Sittard, 6136 GV
  Nederland
 • t   +31 88 214 52 04
 • f   +31 88 214 46 09
 • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen