Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot materialen

Gerelateerde links

Diensten met betrekking tot materialen

Diensten met betrekking tot materialen van SGS - selecteer de beste bouwmaterialen voor uw bouwproject.

Of u nu gebouwen, infrastructuur of bedrijfspanden bouwt, de in uw bouwprojecten gebruikte materialen moeten voldoen aan een breed scala aan strenge kwaliteitsvoorschriften, normen en levensduureisen. Bovendien is de materialenkeuze van invloed op de kwaliteit, kosten, duurzaamheid en milieu-impact van uw bouwproject. Daarom is de keuze van de juiste materialen van essentieel belang.

Wij bieden u gespecialiseerde technische consultancy op basis van de nieuwste kennis en expertise, zodat u de beste bouwmaterialen voor uw bouwproject kunt kiezen.

Onze diensten omvatten laboratoriumtests of tests op locatie, certificering, coating-inspecties evenals faal- en schade-analyses in elke fase: van de ontwikkeling van nieuwe materialen, tijdens hun productie tot in-bedrijf-evaluaties.

We leveren desgewenst ook consultancydiensten betreffende kwaliteit van de materialen, levensduurvoorspellingen, levenscyclusanalyses en adviezen betreffende eisen voor import en export.

Als toonaangevende leverancier van diensten voor de bouwsector bieden wij een uitgebreide kennis van bouwmaterialen, met inbegrip van dakbedekking, bakstenen en blokken, aggregatie, metalen, polymeren en hout. Met meer dan 1.000 kantoren over de hele wereld en uitgebreide mobiele hulpmiddelen voor gebruik op locatie, kunnen we de bouwexpertise bieden waar u die nodig hebt.

Onze ongeëvenaarde ervaring in de sector, onze technische en reglementaire expertise en ons uniek wereldwijd netwerk maakt ons de eerste keuze voor klanten in de bouwsector over de hele wereld.

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe onze diensten met betrekking tot materialen u kunnen helpen bij het selecteren van de beste materialen voor uw bouwproject.

Stuur ons een e-mail

Contact

SGS INTRON

  • Dr. Nolenslaan 126
    Sittard, 6136 GV
    Nederland
  • t   +31 88 214 52 04
  • f   +31 88 214 46 09
  • e   Stuur ons een e-mail

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen