Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Bouw

Categorieën

Menu minimaliseren Menu maximaliseren

Menu minimaliseren Menu maximaliserenHome BouwDiensten met betrekking tot materialenMaterialencertificering

Gerelateerde links

Materialencertificering

Materialencertificering van SGS - voldoe aan de internationale en regionale richtlijnen en voorschriften over de hele wereld.

Of u nu materialen ontwerpt, fabriceert of levert, altijd dient u te voldoen aan de internationale en regionale richtlijnen en reglementeringen over de hele wereld. We hebben accreditaties voor alle belangrijke normen en regionale regelgeving. Daarom kunnen wij u overal ter wereld voorzien van materialencertificering.

Als wereldleider in materialencertificering bieden wij u een ongeëvenaarde ervaring, expertise en middelen. Onze inspecteurs hebben een goed begrip van de juridische omstandigheden en wettelijke eisen over de hele wereld en ze kunnen u daarom helpen materialencertificering te verkrijgen voor elke doelmarkt.

Dankzij ons unieke, wereldwijde bereik bieden wij een handige one-stop-shop-service op wereldwijde schaal door de gehele leveringsketen van materialen heen - van ontwerp en fabricage tot montage, inspectie en conformiteitsbeoordeling. Bovendien strekt onze know-how en expertise zich verder dan een doorsnee certificeringsservice. Wij kunnen u ook helpen het concept en proces van diverse certificering te begrijpen.

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe onze materialencertificeringsdienst u kan helpen om te voldoen aan internationale en regionale richtlijnen en verordeningen over de hele wereld.

Stuur ons een e-mail
CE-markering staalSGS artikelArtikel uit SGS INTRON bulletin 18 - CE-markering voor staal- en aluminiumbouwproductenOnder de bouwproductenverordening hoort ook EN 1090-1:2009. In deze norm zijn de eisen voor de CE-markering van de stalen onderdelen beschreven. ...

Contact

SGS INTRON Certificatie

e-abonnementen

Registreer u voor SGS-publicaties en newsletters uit uw regio en van over de hele wereld.
BLIJF OP DE HOOGTE.MELD U AAN

Vestigingen

Zoek de wereldwijde vestigingen en laboratoria van SGS op met behulp van onze vestigingslocatorkaart.Netherlands map
Vestigingen En Locaties

Nieuws

Evenementen